KORTTILAN HELMI

Korttilan entinen kansakoulu sijaitsee Perniössä, Salon kaupungin etelälaidalla. Korttilassa ei ole montaakaan taloa,ja koulu sijaitsee omalla pienellä mäellään 100m maantiestä. Bussipysäkki on n. 200 m ovelta. Kirkonkylään, jossa kaupat, pankit ja posti sijaitsevat, on 6,5 km. Salon keskustasta on tänne n. 30 km. Katso ajo-ohjeet.

Rakennus on vuodelta 1952. Koulu toimi siinä vuoteen 1966 asti. Sittemmin se on ollut sekä neuletehtaana, kirjapainona sekä huonekalutehtaana. Nykyään se on Vedic Art koulu, Korttilan Helmi, jossa pidetään Vedic Art kursseja.Se on myös kotini.

Maalaamme kahdessa entisessä luokkahuoneessa, joista toinen toimii myös oleskelu- ja ruokailutilana. Maalaustilassa on maalaustelineet, isompia ja pienempiä alustoja maalauspohjien kiinnittämistä varten, vesikuppeja, värialustoja yms.

Källman-värejä on myynnissä , samoin kangasta, jonkin verran paperia ja muitakin tarvikkeita.Katso erikseen Källman-värit.

Varsinaisia vierashuoneita on kaksi, mutta kellarista löytyy epävirallisempaa tilaa, jos tarve vaatii. Siellä on myös sauna,joka lämpiää tarpeen mukaan. Osa kurssilaisista asuu kahden kilometrin päässä olevassa maatalossa, Kitulassa, jossa on kaksi kahden hengen huonetta talvisin ja kesällä vielä monelle muulle tilaa siskonpedissä. Kitulassa käymme myös syömässä lounaan. Iltapala tuodaan kurssipaikalle.Aamiainen tarjoillaan yöpymispaikalla, joko Kitulassa tai Korttilassa. Päiväkahvi Korttilassa.

Ympärillä on loistavat lenkkeilymahdollisuudet. Suosittua on ollut joko kävellä Kitulaan ja/ tai takaisin ruokailun yhteydessä.

Korttilan helmi, lisää kuvia galleriassa

©2020 vedic art - Putteri (MMD Networks Oy)